Gastenboek

14 Berichten
Chantal
Juf charlotte

Juf charlotte heeft een heel zachte aanpak wat ik super vind voor mijn zoontje hij ook zo op zijn gemak is en geen stress ervaart van je moet het kunnen . Charlotte voelt goed aan wanneer het de les is voor mijn zoontje extra duwtje te geven of wanneer het eveb wat minder is waardoor het altijd leuk blijft de zwemles .
Toppie voor de juf .

Lieselot Matthys
Bedankt!

Onze Warre kreeg zwemles van juf Fei. Zij heeft hem erg goed aangevoeld en haar aanpak perfect op hem afgestemd. De lesjes leverden na een goede, rustige opbouw het gewenste resultaat: zijn brevetje 1000 maal dank!

Liesbeth
Zwemlessen

Onze zoon kreeg les van Marjolijn, al snel kon hij schoolslag zwemmen. Marjolijn won vlot zijn vertrouwen en heeft veel geduld. De organisatie van splashfun is top, duidelijke communicatie, bereidheid tot extra lessen, daags voordien nog een sms’je ter herinnering. We komen zeker terug voor ons jongste kindje bij jullie!

Bosch sylvie
Super tevreden

Mijn dochters famke en kaat hebben beide zwemles gekregen van marjolijn. Famke 3 jaar geleden en kaat onlangs. Ik ben zeer tevreden want ze hebben alletwee hun zwembrevet gehaald en gingen steeds met veel enthousiasme nr de zwemlessen. Bedankt voor de goede begeleiding en het vele geduld met mijn twee meisjes.

Ellen Smeyers
Dikke pluim

Wij waren heel tevreden over de communicatie en organisatie. Je wordt telkens tijdig verwittigd en ontvangt ook nog eens daags voor de lessen een bericht ter herinnering. Onze dochter kreeg les van juf Sofie, een fantastische lesgeefster die snel het vertrouwen won van onze dochter. Een aanrader voor iedereen die zijn kind wilt leren zwemmen op een veilige en goede manier. Dikke pluim voor jullie allen! Bedankt!

Marianne

Onze oudste zoon Reinout kreeg zwemles van Marjolijn, onze jongste zoon Victor van Marjolijn en Jasper. Nu nog, na enkel jaren, weten ze nog heel goed wie hen heeft leren zwemmen en zijn ze blij om de trainers nog eens tegen te komen! Als je kinderen leren zwemmen hou je als ouder ook even je hart vast, maar Marjolijn en Jasper konden de kids heel vlot op hun gemak stellen, waardoor het vertrouwen bij de kinderen en bij ons elke week groeide!

Vanessa, mama van Myrthe
een pluim voor Marjolijn!

Enkele jaren geleden volgde onze dochter Myrthe zwemles bij Marjolijn. Toen nog afwisselend in het Olympia bad en de Valkaart. Na een eerdere negatieve ervaring bij een andere lesgeefster, was Myrthe haar zelfvertrouwen kwijt en was ze zeer angstig voor de zwemlessen. Met veel geduld en een stap-voor-stap aanpak heeft Marjolijn onze dochter leren zwemmen. Hoewel Myrthe nooit een waterrat geworden is, is ze niet meer angstig en heeft zij nog steeds hele goede herinneringen aan de zwemlessen met Marjolijn. Bedankt!

Angelique en Diederik Bouckaert

Onze Yara heeft vorig jaar leren zwemmen bij juf Sofie. Yara had erge watervrees, op school lukte zelfs de watergewenning niet goed, ze was al zeven jaar toen we besloten privezwemles te starten...Toch was ze bij juf Sofie meteen op haar gemak, na een tiental lessen kon ze zwemmen, ze was zo fier ;-). Nu kan ze vlot mee met de wekelijkse zwemles in de school. Ook communicatie en organisatie zwemlessen zijn dik in orde, doe maar zo verder! Groetjes, Angelique, mama van Yara

Katrijn
Supergoede lessen

Mijn dochter heeft les gekregen van Marjolijn en mijn zoon van Sofie. Allebei waren er dolenthousiast. Nu kunnen ze op hun 6 en 8 jaar heel goed zwemmen en zijn het echte waterratten. Merci Marjolijn en Sofie voor de goeie zorgen en het geduld. Doe zo verder!!!!

Leen Vanhaecke
Toplesjes!

Onze zoon krijgt zwemles van Jasper en voelt zich super op zijn gemak! Hij amuseert zich en de lesjes vorderen ook heel goed. Een plezier om die twee samen te zien!

 

Schrijf zelf ook in ons gastenboek!